Into The Down Under

That's the beginning of my new life!!

MORE ABOUT ME...

Life is too short and there are a lot of things to do, to think, to enjoy... it's terrible, isn't it? I feel fortunate to have the chance to live the life I have always dreamed. Till now for me as the majority of mankind it was surviving a hard everyday work, but I am starting to live my dream for some months.

DO NOT FORGET...

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the one you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” Mark Twain

Hanmer Springs

Creo que después de leer el post del blog de los dos catalanes de Barcelona soy incapaz de redactar mejor lo que ha sido el día de hoy en Hanmer Springs, así que chicos, si no os importa, ahí va un copiar-pegar de lo que redactasteis. Podéis exigirme derechos de autor pero es que casi lloro al leerlo. He revivido el momento otra vez tan intensamente que creo que he podido oler el sulfuro!!! No lo traduzco porque en versión original es siempre mejor :-)

“Per recomanació de, la mare que el va arribar a parir, del propietari del hostel, passem el dia a Hanmer Springs i les seves piscines termals. El que semblava un espai idíl·lic, es transforma en un mix entre Illa Fantasia i una sessió d' aquagym per a la 3a edat... Creiem que o be estarien amb el rodatge de la segona part de Cocoon o tocava dia de piscina als avis del poble, perquè el mes jove no tenia menys de 83 anys!
Entre les piscines de sulfur, que et deixàvem el cos a una flaire a rata morta, els iaios flotant per les piscines com llúdries canadenques i nosaltres mes perduts que una gamba al Raval, decidim tornar i fer parada per les bodegues del millor vi blanc del Pacific, total que comences amb un tast de una copeta i acabes passant la llengua pel cul de la botella perquè no quedi ni una gota!!...que no estem per tirar els diners!”

0 comentarios:

Publicar un comentario